Despre gunoi si cum am reusit eu sa fac ceva frumos prin reciclare

Publicat de

Dimineata , cand dau eu sa scot masina din garaj si incerc sa deschid larg usile , hop, ceva era dincolo de usa . Nu, nu este zapada desi a nins si in noaptea asta destul; simt si acum cum se umfla mandria in mine ca am bagat pentru prima data in iarna aceasta masina in garaj dupa ce cam o luna de zile am tot dezapezit-o 😥 ; deci nu era zapada , era tot gunoiul din tomberon pe care se pare ca niste catei l-au imprastiat prin fata garajului . Ce puteam face ? M-am apucat si am umplut iar tomberonul . Si mi-a venit in minte o imagine … eram la pescuit cu niste prieteni pe malul unui rau . Pe rau pluteau si leneveau la soare pe mal sute de sticle de plastic si de bidoane de detergent . Sute , da sute si sunt sigura ca puteai face o pluta pentru o suta de oameni. Oare cine e de vina pentru asta? Omul ca face curat doar in ograda lui, institutiile statului ca nu actioneaza serios , natura ca se incapatineaza sa fie frumoasa, eu ? Am facut vara trecuta din niste sticle de plastic folosite pe post de ghivece pentru flori pentru o terasa si m-am inspirat dupa cele din imagine .

Initial am estimat undeva la trei-patru ore de lucru dar mi-a placut asa de mult cum aratau asa ca am ajuns sa fac saisprezece bucati in doua zile .

p.s . Stiu ca in frumoasa noastra tara sunt multe rauri si ape curate si experienta mea a fost una izolata. Poate ajung in viata asta sa ma bucur de asa ceva , daca nu intr-o viata viitoare 😊 .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s