Mens sana in corpore sano -Yoga

Publicat de

Munca de birou pe care o am imi aduce o dată cu timpul și neplaceri precum dureri de spate, dureri de cap, sedentarism. Trebuia să fac ceva să mă reincarc cu energie și să imi limpezesc mintea , așa că in prima fază am ales sala de forță . Nu sunt forțoasă de felul meu dar am făcut diverse exerciții cu greutăți mici , la TRX , pe bicicletă, pe bandă care mi-au adus starea de bine. Mă simțeam foarte bine după o tură la sală ,deși mergeam după program și pormirea era destul de grea la sinalul exercițiului mă simțeam ‘aerisită’ .

Am schimbat jobul și am renunțat la sală ,dar am descoperit yoga. Incă nu știu care ar trebui să fie rezultatele , cert este că după 15 zile de yoga nu mă mai dor spatele . Ura ! Urmez un program pentru incepători de 30 zile https://www.youtube.com/watch?v=oBu-pQG6sTY și am in plan să trec și la cel mediu . La avansați nu vreau pentru că mie frică să nu devin prea bună și să ajung să fac yoga pe acoperișul casei 🤣 .

Important este și ceea ce măncăm pentru că mâncarea din comerț știm cu toții cum este , norocul meu este că stau la țară unde lumea de rușine sau de plictiseală mai are prin grădină produse bio cum se numesc acum. Incă nu am un meniu stabilit pentru că am considerat că nu este nevoie la greutatea mea dar incerc să mănânc cât mai natural,neprocesat și proaspăt .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s