Impresii după incheierea cursului de 30 zile de Yoga

Publicat de

Gata ,am terminat cursul de 30 zile despre care vorbeam acum ceva timp
https://www.youtube.com/watch?v=oBu-pQG6sTY și ghici ce ….. ! Mi-a plăcut ! A fost așa de interesant și linistitor și relaxant ca o vată pe băț și am continuat să fac și alte cursuri tot de pe internet pentru că in zonă nu se practică yoga pentru că lumea nu are timp iar când are timp, nu are chef etc.

În urma ședințelor pot să spun că mi-am redescoperit corpul și făcând anumite poziții care mi se păreu ușoare am descoperit și locurile unde am mici probleme . Este relaxant și provocator , dar abia aștept să vină următoarea ședință . Nu am un program fix de yoga pentru că nu imi permit 😁 dar în general exercițiile le fac dimineața pentru că este mai liniște și duminica pentru că vremea este mai capricioasă in ultimele week-end -uri.

Deși când am început credeam că o să fac în două luni și poziții mai avansate să știți că nu am reușit însă mi-am dat seama că yoga nu este un concurs ci este mai degrabă despre autocunoștere și acum după două luni repet pozițiile care imi relaxează spatele, genunchii , gâtul, practic zonele unde am probleme .

Se pare că ajută și la slabit . Se pare că sunt anumite exercitii pentru slăbit . Mi-ar place să vorbesc cu oameni care practică yoga mai demult timp pentru că am destul de multe întrebări de pus și am convingerea că nu toate pozițiile pe care le fac sunt corecte dar trebuie apreciată perseverența mea. XoXo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s