Aventura …continuă. Iată rezultatul muncii din ultimele patru luni

Publicat de

De când am făcut primul săpun și am văzut ce frumos miroase,cât de bine arată și cât de bine se comportă pe piele nu mai am liniște. Mă gândesc la tot felul de rețete cu tot felul de combinații de uleiuri,arome și modele. Am reușit să găsesc și un mod simplu și ecologic de impachetare în hârtie,mai urmează etichetele la care zăbovesc de ceva timp. Nu credeam că este atâta muncă și de câte lucruri trebuie să ții cont de la ideea de fabricare a unui produs pâna la rezultatul final.

Eu m-am lovit de câteva lucruri care mai inainte nu prea le observam la un produs din comerț, ca de exemplu forma . Săpunurile pe care le fac sunt săpunuri artizalale deci sunt infinite forme,modele,culori . Trebuie creionat pe hârtie cum vreau să arate produsul final , ce formă culoare și miros să abiă. Apoi ambalajul care diferențiază produsele , poate fi același ambalaj cu etichete în culori diferite,ceea ce este cea mai simplă variantă pentru mine.Apoi eticheta trebuie să conțină un logo cu denumirea produsului și ingredientele. Per ansamblu nu este o muncă așa ușoară cum am văzut-o eu.

Îmi surâde ideea unui magazin virtual sau a unui chioșc într-un mall dar drumul până acolo este destul de greu și nou pentru mine . Mai am nevoie de un gram de nebunie și unul de noroc și poate o să se implinescă și visul meu de a crea produse naturale pentru corp .

Până una alta iată ce am mai făcut în ultimele luni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s