O plimbare pe jos sau pe două roți te face să vezi lumea diferit față de mersul cu mașina

Publicat de

Am o bicicletă nu prea grozavă ca aspect dar destul de bună ca plimbare. Am decis să fac un traseu și să ajung astfel în zone din apropierea casei unde nu am ajuns niciodată . Distanța pe care am parcurs-o a fost de 55 km dar am realizat pe la jumătatea lungimii că am avut prea mare încredere în forțele proprii 😁 ,dar cu chiu cu vai am reușit să parcurg traseul și sunt mândră de asta. Pe bicicletă timpul parcă trece mai încet și am reușit să văd tot felul de gâze,fluturi, păsări, șopârle pe care din mașină nu aveam nici o șansă să le observ.

Am dat de porțiuni de care îmi era puțin teamă,de câteva penți de urcat pe care le-am urcat pe jos,adică am tras de bicicletă deoarece nu am antrenamentul necesar să iau avânt și să mă opresc în vârf. Eeee , dar ce frumos este la coborâre că doar stai și admiri peisajul și îți tragi suflul fără să mai pedalezi .

Am văzut câțiva copii bucuroși de vremea frumoasă de afară, care pedalau și ei dar mult mai repede ca mine . Am admirat florile care îmi ieșeau în cale .

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 20190630_134917.jpg

Consider că am ales traseul bine , având în vedere că este vară și cald am avut parte și de soare și am reușit să mă bronzez pe brațe și pe picioare dar și de umbră prin pădure unde am reușit să mă răcoresc . Vă invit și pe voi la o plimbare cu bicicleta prin parc dacă nu se poate prin pădure . Sigur voi repeta figura dar trebuie să găsesc alt traseu tot cu umbră și cât se poate de drept să nu fac febră la picioare . XoXo

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s