Pentru că este toamnă și așteptăm frigul, am făcut un balsam de buze natural

Publicat de

Zilele trecute am cumpărat dintr-un magazin de cartier un balsam de buze și sinceră să fiu la 2 lei cât a costat nu m-am mirat că era ca vaselina aia cu care se unge poarta la țară să nu scârțâie. Așa că m-am hotărât să incerc să fac eu un balsam de casă. Am pus pe masă ulei de cocos,unt de shea,ulei de măsline,unt de cacao și ceară de albine. Am amestecat ingredientele la ochi după densitate și duritate și sunt foarte mulțumită de ce a ieșit, faza e că nu am avut nici o rețetă așa că data viitoare este foarte probabil să nu mai fiu așa de mulțumită 😏 .

Balsamul de buze are un ușor miros de shea și este emolient și chiar imi place , pentru că este handmade by me😊 . Următorul produs pe care mi-am propus să il incerc este un fel de pastă de dinți eco , dar până mă lovește inspirația mai am de așteptat puțintel…

Recipientele le-am cumpărat de pe net , am cumpărat 30 buc 😱 și am umplut 6 dintre ele dar am făcut așa de puțin balsam încât aveam impresia că o să il folosesc din linguriță 😊 . Făcând acest balsam mi-am dat incă o dată seama câți bani aruncăm pe lucruri care nu ne sunt cu adevărat utile;exemplul meu cu balsamul de ”cartier” . Repede le-am impărțit cele 6 bucați, unul i-a revenit mamei care avea niște buze de zici că tocmai a aterizat din deșert, unul fiicei mele cu care se joacă mai mult, unul unei colege care incă nu mă crede că l-am făcut eu , unul l-am dat soțului pentru că nu are culoare și il poate folosi la nevoie 😉 și două mie(cine împarte,parte își face ! )

Tu ai lucruri pe care le-ai cumparat știind din capul locului că nu îți vor fi de folos ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s